Meni


Hladne predjedi
7,50
Mozzarella z baziliko in paradižnikom
8,00
Kraški pršut s sirom in olivami
8,50
Hobotnica v solati
9,00
Goveji ali morski carpaccio

Jedi po naročilu

Biftek:
18,50
- “El Clasico”
18,50
- z zeliščnim maslom
18,50
- z zelenim poprom
19,00
- z jurčki
18,50
- s teranom in slivami
19,50
- s tartufi

Ocvrt piščanec:
10,90
- piščančji file z mladim sirom na rukoli
19,00
- cel
10,00
- polovica
7,00
- trije kosi

Puran:
10,90
- gratiniran puranov zrezek s pršutom in mozzarello
9,00
- z jurčki
8,00
- v smetanovi omaki
9,00
- po ljubljansko
8,00
- po dunajsko
7,50
- na žaru

Telečji zrezek:
12,00
- ocvrti telečji zvitki s pršutom in mozzarello
11,50
- z mandeljni na rukoli
12,00
- v jurčkovi omaki
11,50
- po ljubljansko
11,00
- po dunajsko
26,00
Plošča “El Clasico”

sv. zrezek z jurčki, puranov zrezek po dunajsko, goveji medaljoni, pečen krompir, sirovi štruklji, zelenjavna priloga


Juhe
2,60
Dnevna juha
2,80
Goveja juha
3,20
Gobova juha
3,80
Bučna juha s tartufi

Lazanje
7,20
– špinačna
8,00
– mesna

Morske jedi
10,00
-v koruzni moki 30 dag
Lignji:
12,00
-polnjeni v smetanovi omaki 30 dag
11,00
-polnjeni s pršutom in sirom 30 dag
10,00
-ocvrti 30 dag
10,00
-na žaru 30 dag
15,00
Losos v beli omaki s češnjevim paradižnikom 30 dag
16,00
Hobotnica na žaru z zelenjavo in krompirjem 30 dag
11,00
File postrvi z jurčki in bučkami 30 dag
13,50
File orade po mediteransko 30 dag

Njoki
8,00
– carbonara
8,50
– s puranom in jurčki
9,30
– s tartufi
8,20
– z jurčki
7,50
– z različnimi siri

Pizze

*cena male pizze je 1,00 € nižja od velike pizze
*vse cene so v evrih

2,90

gamberi, škampi, morski sadeži, tartufi, tartufata

1,90

tuna, šunka, pršut, domača salama, slanina, feta sir, gorgonzola

1,00

svež paradižnik, melancane, bučke, jajce, tržaška maka, tatarska omaka, mozzarella, nacho sir, parmezan

0,50

pelati, kisla smetana, ajvar, majoneza, gorčica, ketchup

DODATKI:
7,50
VEGI

pelati, mozzarella, koruza, paprika, paradižnik, melancane, origano, oliva

8,40
MORSKA

pelati, mozzarella, morski sadeži, škampi, tržaška omaka, origano, oliva

7,70
TUNA

pelati, mozzarella, tuna, koruza, čebula, origano, oliva

7,90
PIKANTNA

pelati, mozzarella, pikantna salama, feferoni, čili omaka, origano, oliva


Priloge
3,20
Sirovi štruklji
3,50
Popečena zelenjava
2,90
Kuhana zelenjava
2,20
Dušen riž
2,60
Ocvrtki
3,00
Njoki
2,20
Pražen krompir
2,20
Pomfri
2,30
Mlad krompir

Rižote
8,20
– z jurčki in bučkami
7,70
– s piščancem in zelenjavo
9,20
– z gamberi in tartufi
7,90
– s teranom, pršutom in radičem
8,20
– z morskimi sadeži

Sladice
2,80
– z orehi
2,80
– z marmelado
2,80
– z Nutello
Palačinke:
3,40
Grmada
4,20
Čokoladni soufle
3,80
Tiramisu
3,80
Panna cota
4,00
Mascarpone z gozdnimi sadeži
4,00
Ledena rolada z višnjevim prelivom

Solate
2,80
– mešana solata
3,20
– motovilec
3,80
– rukola s češnjevim paradižnikom

Solatni krožniki
8,00
Solatni krožnik z lososom

(zelena solata, kumare, losos, kapre, olive, jogurtov preliv)

7,50
Tunina solata

(solata, paradižnik, tuna, tatarska omaka)

7,50
Solata Tadziki

(solata, naribane kumare, paprika, melancan, bučke, pršut, zelen poper)

8,20
Solata s slanino

(zelea solata, rukola, paradižnik, fižol, koruza, popečena slanina, italijanski preliv)

8,70
Solata Gamberi

(solata, rukola, zelena paprika, paradižnik, gamberi, jogurtov preliv)

6,90
Solata “El Clasico”

(solata, paradižnik, paprika, koruza, tuna, sir, šunka, jajce, rezane olive, tatarski preliv)

7,50
Hrustljava solata s piščancem

(solata, piščanec, češnjev paradižnik, popečena zelenjava, olivno olje, balzamični kis)

5,00
Grška solata

(paradižnik, paprika, kumare, rdeča čebula, feta sir, črne olive, začimbe)

7,50
Velika Cezar solata

(solata, cezar preliv, parmezan, popečeni kruhki, slanina)

4,00
Mala Cezar solata

(solata, cezar preliv, parmezan, popečeni kruhki, slanina)


Testenine (špageti, rezanci, peresniki)
7,80
– “El Clasico”

(bučke, melancani, paprika, mozzarella)

7,20
– z bučkami, jurčki in rukolo
7,90
– z morskimi sadeži
9,50
– z gamberi in tartufi
8,50
– z gamberi in šparglji
9,00
– z gamberi, pršutom in pekočimi feferoni
7,80
– s pršutom v smetanovi omaki
8,00
– s pršutom in šampinjoni
8,20
– s piščancem in zelenjavo

Tople predjedi
9,00
Rezanci z morskim pajkom
7,50
Zapečena polenta z gorgonozolo/jurčki
8,00
Popečen radič s pršutom in kozjim sirom
8,50
Kozji sir na žaru s tartufi
10,50
Hobotnica, kalamari in gamberi na rukoli
9,20
Goveje rezinice z gamberi, šparglji in tartufi
7,20
Ajdova kaša z jurčki in gorgonozolo